18:09
03.02.2021

На Львівщині поліцейські вилучили у чоловіка наркотиків на понад 700 тисяч гривень

Під час обшуків поліцейські вилучили у нього понад кілограм амфетаміну, більше 250 пігулок екстазі, «Альфа PVP» та канабіс.

Працівникам Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області ДБН НПУ надійшла оперативна інформація, що 29-річний місцевий житель розповсюджує наркотики та психотропи у Львові.

Про це повідомляють на сайті Національної поліції, пишуть “Львівські новини”.

За даним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Зазначається, що під час обшуків поліцейські вилучили у нього понад кілограм амфетаміну, більше 250 пігулок екстазі, «Альфа PVP» та канабіс.

Фото Нацполіції

Згідно з інформацією, чоловік за місцем проживання розфасовував наркотичні засоби та психотропні речовини, які розповсюджував оптовими партіями по місту, шляхом закладок.

Його затримали неподалік відділення пошти з двома посилками, в яких  правоохоронці виявили амфетамін, «Альфа PVP» та пігулки екстазі.

Зловмисник зізнався, що він працює в Інтернет-крамниці закладчиком мастеркладів – оптових партій.

Крім того, чоловік показав правоохоронцям місце, де нещодавно залишив мастерклад, в якому було 50 пігулок екстазі.

Сума вилучених наркотиків та психотропів за цінами «чорного» ринку становить понад 700 тисяч гривень.

Фото Нацполіції

Фото Нацполіції

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Чоловіку буде оголошено про підозру за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Наразі оперативники проводять заходи, що допоможуть встановити його спільників.

 

Коментарі