15:20
08.02.2021

На Закарпатті затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол

У Виноградові поліцейські затримали угорця, який був у міжнародному розшуку. Чоловіка доправили до поліцейського відділку і найближчим часом передадуть ініціатору розшуку.

Сьогодні, 8 лютого, у Виноградові поліцейські затримали зловмисника, який перебував у міжнародному розшуку за причетність до хуліганства, вандалізму та крадіжки на території сусідньої держави.

Про це повідомляє поліція Закарпатської області, інформують “Львівські новини”.

Зазначається, що у рамках операції «Розшук» працівники сектору міжнародного поліцейського співробітництва та Управління карного розшуку, спільно з місцевими оперативниками, отримали інформацію, що зловмисник може переховуватися саме на території Закарпаття.

Оскільки фігурант перебував на території України незаконно, до операції залучили працівників ГУ ДМС.

Згідно з інформацією, оперативники відстежили звичний маршрут зловмисника, завдяки чому сьогодні змогли затримати іноземця.

Наразі 29-річного угорця  доставили до відділу поліції.

Поліцейські вирішують питання про затримання його у порядку статті 208 КПК України та поміщення до ізолятора тимчасового тримання.

Окрім цього слідчі звертатимуться до суду з клопотанням про обрання відносно фігуранта запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Найближчим часом буде вирішене питання про передачу злочинця до ініціатора розшуку.

 

Коментарі