13:53
12.02.2021

Жодного покарання за вбивство велосипедиста: донька загиблого скаржиться на бездіяльність влади

Розгляд справи щодо водія бусу, який на смерть збив людину, триває вже більше року.

Смертельна ДТП трапилася у вересні 2019 року в селі Городисько, що на Старосамбірщині. Внаслідок наїзду бусу на 77-річного велосипедиста, останнього було госпіталізовано в Добромильську КМЛ із діагнозом: «ЗЧМТ, забій головного мозку, ступор та тупа травма грудної клітки», де він помер, не приходячи до тями.

Про ДТП повідомляв Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Сьогодні донька загиблого написала на своїй сторінці у Facebook про несправедливість, із якою вона стикнулася:

“Минуло більше року, як у вересні 2019 року мого батька, який повертався додому, на пішохідному переході збив бус. Водій гнав на великій швидкості через село Городисько і наїхав на мого батька, в результаті отриманих травм він загинув. Не віриться, але винуватиць ДТП досі не несе відповідальності за скоєне! Судовий розгляд кримінальної справи затягується, до сьогодні немає ні вироку суду, ні банальних слів вибачень зі сторони обвинуваченого.”

За цією справою 455/338/20 відкрито кримінальне провадження. Наразі вона розглядається у Самбірському міськрайонному суді Львівської області, суддею Галином Володимиром Петровичем. Наступне судове засідання призначене на 16 лютого поточного року.

Коментарі