10:14
08.10.2021

У Львові відбулася презентація книги “Сашко Білий. Життя, мов спалах” (ФОТО)

На презентації було чимало людей, серед яких були побратими Сашка Білого (Олександра Музичка)

Вчора, 7 жовтня, у Львові, в Будинку воїна, відбулася презентація книги “Сашко Білий. Життя, мов спалах”. На події була патріотична молодь та побратими Олександра Музичка, пишуть “Львівські новини”.

“Це людина, якої зараз не вистачає! В нас немає такого лідера, хто б що не казав — Білого не вистачає, — такі слова прозвучали від побратима Музичка, члена правління УНСО Дмитра Ферцовича, і він додав: Пам’яті Сашка ми повинні бути разом — одна команда. Я радий, що ви є такі, бережіть себе і Україну”.

Дмитро Ферцович

Розповіли про різні етапи та події з життя Музичка: участь у російсько-чеченській війні, період Помаранчевої революції, конфлікт з Геннадієм Москалем, Євромайдан та обставини смерті, де досі виникають запитання. Загалом була повна зала слухачів, деякі з них задавали питання та всі охочі мали змогу придбати “…Життя, мов спалах” на місці.

Книга, яка присвячена видатному українському націоналістові ХХІ століття, наповнена цитатами Білого та ще більше наповнена світлинами. Це вже друге видання, наразі є 500 примірників, які можна замовити на сайті “Правої крамнички”.

У відповідь на запитання про майбутні книги член проводу руху “Правий сектор”, координатор видавництва “Крила” Василь Лабайчук сказав: “Зараз друкується праця Василя Іванишина “Українська ідея”, дитяча книга Лариси Ніцой “Незламні мураші”, яка розповідає молодому поколінню про оборону держави та патріотизм”. Також він розповів про інші формати культурної діяльності: “Хочемо після паперових книг перейти в аудіоформат, а фільми будуть трохи пізніше: надіюся це не затягнеться на багато років, але ми вже потрохи рухаємося”.

Василь Лабайчук

За словами Лабайчука видавнича діяльність не є легкою справою, проте на черзі є 20 книг і він готовий до співпраці з іншими видавництвами.

Після закінчення події, слухачі мали змогу в неформальній обстановці поспілкуватися з організаторами, зробити фото та отримати підпис на придбану книгу.

Читачам також цікаво:

Коментарі