17:30
16.04.2021

8 молодіжних проектів з Львівщини отримають фінансування від Британської Ради

Британська Рада спільно з Європейською Комісією, в межах проєкту ʺЗміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованостіʺ (SC3), національним партнером громадською організацією ʺМолодіжна платформаʺ та локальним партнером Львівським обласним молодіжним центром завершили обласний пітчинг проєктів соціальної дії та визначили переможців на Львівщині.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пишуть “Львівські новини”.

Після громадського голосування, яке тривало 7 днів, учасники презентували 20 проєктів перед комісією, що складалася з представників Британської ради, ГО ʺМолодіжна платформаʺ, Львівської ОДА та Львівського обласного молодіжного центру.

Бали, які поставили проєкту журі, були поєднані з балами, які проєкт отримав від громадського голосування (у відношенні 70% та 30% голосів відповідно). Проєкти, що не пройшли конкурсний відбір, отримають зворотний зв’язок щодо покращення їхньої ідеї проєкту соціальної дії, що допоможе запровадити його в майбутньому.

Переможцями стали 8 проєктів на Львівщині, які отримають співфінансування від Британської Ради у розмірі до 35 тис. грн, серед яких:

  • 1. Проєкт підтримки для малозабезпечених ʺHelpboxʺ
  • 2. БібліоРозділля
  • 3. Сокальський велопаркінг
  • 4. Швидше, вище, сильніше!
  • 5. Соціальна крамниця-майстерня ʺНадіяʺ
  • 6. Танцювальний зал ʺБарвінокʺ
  • 7. Молодіжний простір ʺДоброСинʺ
  • 8. Побут(и)тут – культурний центр в селі

ʺНадзвичайно приємно здивована різноманітністю тематик проєктів, що були представлені нам на захисті. Проєкти вражають своєю підготовкою, ментори та викладачі добряче попрацювали з учасниками для таких високих результатів. Кожен учасник заслуговує на перемогу, адже вони прагнуть робити все для розвитку своєї громади. А ми своєю чергою завжди готові до плідної співпраці з кожнимʺ, – розповіла координатор програми ʺАктивні громадяниʺ на Львівщині Христина Мокрій.

Також читайте:

Коментарі