11:13
29.01.2021

Чоловікові, що напав з ножем на пасажира сихівського трамваю присудили 5 років

Сихівський районний суд визнав провину 35-річного Богдана А., який у жовтні 2019 року вдарив ножем у груди пасажира трамваю на зупинці на Сихові. Нападник має відшкодувати  100 тис. грн моральної компенсації.

Як пишуть “Львівські новини” про це повідомляє “Захід. нет”.

Інцидент трапився у сихівському трамваї №8. Як встановило слідство винний перебуваючи на трамвайній зупинці «Шувар» на Сихові, вдарив 46-річного пасажира трамваю №8 складним ножем у груди. Постраждалого чоловіка госпіталізували у важкому стані та прооперували. Після інциденту він звернувся до суду з позовом про стягнення з нападника компенсації.

Зловмисник у суді визнав свою провину і розповів, що він їхав у трамваї разом із потерпілим чоловіком та його знайомими, які поводились «неадекватно». Він зробив їм зауваження, після чого товариш потерпілого його вдарив.

Після цього винний вийшов з трамвая, але одразу повернувся до дверей і між ним та потерпілим почалась шарпанина. Богдан А.утримував руками двері трамваю, витягнув складний ніж з кишені куртки і один раз вдарив Андрія Г. в груди. Після цього він викинув ніж у траву. За три дні після скоєного його затримала поліція.

Коментарі