10:18
22.01.2021

«Дякую, що є такі реально добрі люди!»: водій маршрутки вразив мережу хорошим вчинком

Водій систематично допомагає пасажирові з вадами зору

Сьогодні на Гарячій лінії Львова з’явилось повідомлення від одного з пасажирів 18-го маршруту про хороший вчинок водія, який вразив добротою, передають “Львівські новини”.

“Хочу публічно подякувати водію автобуса №18 з бортовим номером AA6301TX за щирість, доброту і повагу до пасажирів з обмеженими можливостями! У мене є проблеми із зором і я частенько користуюсь маршрутом №18, а одного разу, стоявши на площі Митній та очікуючи автобус саме цього маршруту, під’їхав автобус і зупинився просто біля мене. Коли відчинились двері я запитав, який це автобус? А мені на зустріч йшов чоловік і сказав, що то той, який мені й треба, і доповнив, що вісімнадцятий. Я здивувався, а звідки ж якийсь пасажир знає куди мені потрібно, але коли він взяв мене за руку і провів в салон, то тоді я збагнув, що це саме був водій”, – пише користувач Юра Сочинський.

Чоловік додає, що згадав: колись він їхав у транспорті і саме цей водій вже колись звільняв для нього місце в салоні.

“Виходячи на своїй зупинці я ще раз подякував і зрозумів, що про це потрібно написати, щоб і хороші вчинки люди бачили поміж постійних скарг. Дякую, що є такі реально добрі люди! Я хоч і самостійно захожу в транспорт, але такі вчинки дуже є приємними і показовими!” – акцентував Юрій Сочинський.

Коментарі