15:50
26.04.2021

Дитячі садки у Львові відновлюють роботу у звичному режимі

Дитячі садки у Львові відновлюють роботу у звичному режимі. Про це сьогодні, 26 квітня, у відповідь на запитання кореспондента Tvoemisto.tv повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, пишуть “Львівські новини”.

Як уточнила керівниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик, заклади дошкільної освіти вже працюють в звичайному режимі.

«Оскільки побачили, що кількість дітей у закладах дошкільної освіти збільшується, тому була необхідність відкрити додаткові групи, окрім чергових», – каже вона.

Із 34 тисяч учнів початкових класів 32 тисячі постійно є в школах. Школи також є готовими з 5 травня прийняти учнів 5-11 класів. Нині 90 шкіл із 127 у Львові мають великодні канікули.

Нагадаємо, що від сьогодні, 26 квітня, у Львові скасовують посилений карантин, і місто, як і область, переходить до «жовтої» зони епіднебезпеки. Зокрема, працювати з дотриманням карантинних норм дозволили працювати торговим центрам, усім магазинам, закладам культури, (театри, кінотеатри, музеї, галереї), закладам громадського харчування.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі