16:12
12.04.2021

Горілки на мільйони гривень: на Яворівщині нелегально виготовляли алкоголь (ФОТО)

У Яворівському районі викрили цех з виготовлення алкоголю на мільйони гривень. Викрито групу осіб, які займалися незаконним виробництвом та реалізацією алкогольних напоїв.

Про повідомили в прокуратурі Львівської області, пишуть Львівські новини.

Жителі Львова та області організували роботу підпільного цеху у житловому приміщені одного з сіл Яворівського району, де незаконного виготовляли фальсифікат горілки відомих українських марок (“Хортиця”, “Green Day”, “Хлібний Дар”, “Гетьман” тощо) із підробленими марками акцизного податку.

За попередньою інформацією, протягом місяця фігуранти заробляли до 4 млн грн. Під час проведення обшуків у приватному будинку, де було організовано незаконне виробництво підакцизних товарів, вилучено: вантажний мікроавтобус, понад 12 тис пляшок готової горілки, близько 5 тис марок акцизного податку з ознаками підробки, 2 800 л спирту та знаряддя для виготовлення фальсифікату.

Крім цього правоохоронці виявили там 5 осіб, які забезпечували роботу підпільного цеху. Санкції статей передбачають максимальне покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

Також читайте:

 

Коментарі