15:00
22.01.2021

Мешканці Львова нарікають на “Міньйона”, що крутить російську музику

Вчора, 21 січня на площі Ринок у центрі Львова аніматорка розважала людей під гучну російську музику. На прохання перехожих вимкнути її – поводилась агресивно

Ця ситуація обурила членкиню Національної спілки журналістів України та громадську діячку Віру Олеш і жінка написала заяву у поліцію. Тепер справою займаються правоохоронці. 

“- А яка різниця?! Я – корінна львів’янка! Що хочу – те і слухаю! А ти, – (тут палець повертається в мій бік і вже тицяє в мене), – замовляй собі свою музику і слухай, що хочеш!
Я: – Це – Львів, публічне громадське місце, а вдома слухайте, що хочете… Але ви мене не чуєте. Я йду в міську раду, хай пояснять мені, чому ви без маски, чи маєте дозвіл на діяльність, чому так кричите!..
Йду. Особа біжить за мною. Кажу їй, щоб йшли разом. Вона плює на мене (не долетіло!) і – тікає” – пише Віра Олеш на своїй сторінці у Facebook.

Скріншот допису Віри Олеш на сторінці у Facebook

Зазначимо, що на Львівщині діє мораторій на російськомовний культурний продукт. Також у Львові є “чорна мапа”  із відмітками закладів, у яких грає російська музика.

Коментарі