11:23
18.04.2021

Нардеп від Слуги Народу приватизував частину військового полігону

Яворівський полігон, загальна площа якого складає 36 тисяч гектарів, є найбільшим в Україні та Європі. Його частину приватизував народний депутат від “Слуг народу” Євген Петруняк. 

Про це повідомляє Еспресо, пишуть “Львівські новини”.

Це в’їзд на територію полігону з південно-східної сторони. За цими воротами – військове містечко №39 (в народі – “млинки”). Усі будівлі цього містечка опинилися у приватній власності, і не абикого, а народного депутата України“, – розповідає журналіст Євген Міклушка.

Згідно офіційного реєстру речових прав та декларацій самого народного обранця Євгена Петруняка, йому належить кілька відпочинкових будиночків та один житловий, а також конюшня, сарай, пральня та два туалети. Всього – 20 об’єктів. Дата реєстрації цього майна – травень 2014.

Ні, це не територія військового полігону. Зараз я нічого не збираюсь там робити, я до того зараз не маю жодного відношення“, – прокоментував народний депутат Євген Петруняк.

За майно на полігоні відповідає  Яворівська квартирно-експлуатаційна частина району. Її юристи кажуть, що збір за ці об’єкти триває вже понад 10 років.

Наразі військові не збираються здаватися та судяться з Петруняком, аби повернути собі будівлі.

Читачам також цікаво:

Коментарі