11:15
26.04.2021

Поцупили з машини: двох львів’ян затримали за викрадення більше 800 тисяч гривень

30 березня, близько 19.50, до поліції звернувся житель Тернополя, який повідомив, що з автомобіля «Сітроен» невідомі особи викрали портфель із значною сумою грошей.

Про це повідомила пресслужба поліції Львівщини, пишуть “Львівські новини”.

На місці події працювали оперативники карного розшуку та управління кримінального аналізу поліції Львівщини, а також слідчо-оперативна група та інші співробітники відділу поліції № 4 Львівського районного управління поліції. Як встановили правоохоронці, невідомі особи проникли в автомобіль «Сітроен С4 Пікасо», що був припаркований на території однієї з автозаправних станцій на проспекті Чорновола у Львові, та викрали з салону портфель,у якому були грошові кошти в сумі понад 805 тисячі гривень.

Вивчивши відео з камер спостереження та провівши інші розшуково-оперативні заходи, правоохоронці встановили особи зловмисників, причетних до скоєння крадіжки, – мешканців Львова віком 31 та 38 років.

Слідчі відділу поліції № 4 Львівського районного управління поліції повідомили зловмисникам про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.5 ст.185 (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

За рішенням суду підозрюваним обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Коментарі