13:22
17.05.2021

У Львові 36-річний чоловік напав на поліцейського

За скоєне підозрюваному загрожує покарання – до трьох років позбавлення волі

11 травня близько 23.00 на вул. Квітки Основ’яненка у Львові патрульні поліцейські виявили чоловіка речовини, схожі на наркотичні. Під час встановлення особи чоловік  завдав одному з правоохоронців удару в обличчя, спричинивши тілесні ушкодження.

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції. Особу зловмисника встановлено – ним виявився 36-річний львів’янин. Також поліцейські вилучили речовини, схожі на наркотичні, які були скеровані на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі