13:22
14.01.2021

У Львові проведуть Чемпіонат України з важкої атлетики

Чемпіонат буде присвячений пам’яті олімпійського чемпіона зі Львова Петра Короля

Львівщина отримала право провести Чемпіонат України з важкої атлетики серед дорослих. Він відбудеться на початку червня у спеціалізованому залі на вулиці Пекарській, 50. Чемпіонат буде присвячений пам’яті олімпійського чемпіона зі Львова Петра Короля.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Це будуть останні національні змагання для важкоатлетів України перед стартом на Олмпійських іграх, тож у Львові спортсмени зможуть ще раз перевірити себе та продемонструвати високі результати.

Проводити національні змагання – це завжди доволі престижно для кожної з областей. Саме за допомогою таких подій ми можемо якісно промувати нашу область серед інших регіонів, вдосконалювати майстерність наших спортсменів, а також покращувати рівень організації змагань, що відбуваються у нас, – розповів керівник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Зауважимо, Чемпіонати України з важкої атлетики вже відбувались на Львівщині у 2017-му та 2018 роках. Втім, раніше за часів незалежності наша область не проводила головного національного старту з цього виду спорту.

Коментарі