11:37
08.02.2021

У Львові встановлюють причини смерті пораненого в шию чоловіка

У закинутій будівлі Львова виявлено чоловіка без ознак життя.

7 лютого близько 18.00 до поліції надійшло повідомлення про те, що у закинутій будівлі на вулиці Замковій у Львові виявлено чоловіка без ознак життя.

За вказаною адресою негайно виїхали: слідчо-оперативна група та криміналісти Львівського районного управління поліції, а також кінологи, оперативники карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини. Медики, які прибули на місце події, встановили, що смерть чоловіка могла настати внаслідок поранень в області шиї.
За фактом слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Досудове розслідування триває, правоохоронці проводять комплекс оперативних заходів для встановлення та затримання зловмисника причетного до вчинення кримінального правопорушення.
Також поліцейські встановлюють особу загиблого. Його прикмети: вік 35-40 років, середнього зросту, худорлявої статури, волосся та борода руді з сивиною. Був одягнутий у куртку гірчичного кольору, сіру олімпійку, світлий светр, сині джинси та коричневі кеди.
Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановили особу загиблого, обставини скоєння злочину та зловмисника, причетного до вчинення вбивства, просимо зголоситись на оперативну лінію 102.

Коментарі