12:25
13.05.2021

Волонтери з Львівщини відвідали українських військових в зоні ООС (ФОТО)

Суть поїздки – підняти бойовий дух хлопців, щоб вони знали, що про них не забувають

З  7 по 10  травня мер міста Жовкви Вольський О.І., голова “Допомога армії Україна – Жовква” Муравський І.В. та священник-волонтер Лехновський М. відвідували бійців в зоні ООС.  Загалом проїхали понад 3800 км по лінії розмежування по усій території Донецької та Луганської областей. Уже сьомий рік поспіль збирають та передають подарунки на Схід України нашим воїнам, пишуть “Львівські новини”.

Цьогоріч, саме у світлий тиждень, Жовківщина об’єдналася для того, щоб свято Великодня відчули і наші захисники та знали, що про них пам’ятають. Отож, велику кількість великодніх гостинців, продуктів, солодощів та необхідних засобів захисту, речей першої необхідності передали хлопцям на Схід.

джерело: Відродження

А з ними – дитячі малюнки та листи.

джерело: Відродження

Мер міста Жовкви Вольський О.І., голова “Допомога армії Україна – Жовква” Муравський І.В. та священник-волонтер Лехновський М. підтримали наших українських воїнів.

джерело: Відродження

“Незважаючи на небезпеку, яка водночас дихає тобі в спину, заміновані дороги, проїжджаючи через які ти “або пан, або пропав”, ми змогли побачити багато жовківчан, наших рідних людей, для яких кожен візит, кожна звісточка та зустріч, кожні обійми є найціннішими миттєвостями радості і віри, вони з сльозами радості зустрічали нас”, – розповів Ігор Муравський.

Голова громадського об’єднання додав, що суть поїздки – не так щось привезти, як підняти бойовий дух, щоб хлопці знали, що про них не забувають.

джерело: Відродження

“Лише разом, відповідально та згуртовано, виважено і впевнено, ми здолаємо вічного агресора. Не залишаймося байдужими, долучаймося до таких хороших акці”, – йдеться у повідомленні.

Волонтери ГО “Допомога армії Україна – Жовква” та голова міськради Вольський О. подякували за благодійну допомогу військовослужбовцям.

джерело: Відродження

Читачам також цікаво:

 

Коментарі