09:14
12.02.2021

Випий каву з комунальником: у Львові запустили флешмоб

Львівська журналістка Катерина Широкопояс оголосила у мережі про початок цікавого флешмобу під назвою “Випий каву з комунальником”. Дівчина пояснює, що у таку холодну погодню пору чимало комунальників працюють задля комфорту львів’ян, не покладаючи рук. Вона закликає пригостити їх теплими кавою чи чаєм.

Відео з інформацією про флешмоб Катерина Широкопояс розмістила у себе на сторінці у фейсбуці.

“А ви з якоїсь церкви?”, “А то треба гроші дати?”, “Беріть шуфлі, бо я сам не стягну”, – казали мені сьогодні. Щирі посмішки, червонющі щоки та дуже здивовані обличчя. Не знаю коли почався в них робочий день, але думаю закінчиться він дуже пізно. Тому годі ховатись вдома від снігу, ходіть чаювати з нашими комунальниками. Вони будуть дуже щасливі”, – акцентує журналістка.

Щоб доєднатись до флешмобу потрібно знайти комунальника, який прибирає біля твого дому чи роботи. Після цього знайти найближчу кав’ярню та придбати чай чи каву, яким згодом пригостиш комунальника.

У коментарях під дописом ініціативу журналістки вподобали: “Беру на озброєння!”, “Поширюємо хвилю тепла далі..”, “Хороша ідея!” – реагують користувачі.

Коментарі