14:35
09.09.2021

14-річну мешканку Львівщини, яка напередодні зникла, розшукали у Києві

Дівчина представилась іншим іменем та повідомила, що вона є сиротою

Дівчинка ціла та неушкоджена,  з нею працюють співробітники ювенальної превенції та психолог.

Про це інформує Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

Про зникнення 14-річної Катерини Шурдуб, мешканки села Щуровичі Червоноградського району, 6 вересня, у поліцію повідомила її матір. За словами заявниці, донька пішла з дому 2 вересня близько 16.30. Після цього її бачили у кількох селах району, проте додому вона так і не повернулась.

До розшуків зниклої дівчинки були задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини, нацгвардійці, рятувальники та волонтери.

Застосовувались службові собаки та квадрокоптери – пошукові групи «прочісували» лісосмуги, оглядали водойми, опитували мешканців та ретельно вивчали записи камер відеоспостереження, які могли зафіксувати Катерину.

Школярку 8 вересня виявили співробітники Головного управління Національної поліції у місті Києві – на одній із заправних станцій у столиці. Правоохоронці побачили дівчину, яка підпадала під орієнтування, та встановили її особу. При цьому Катерина представилась іншим іменем та надала неправдиві дані про себе, зокрема, повідомила, що вона є сиротою.

Загрози життю та здоров’ю розшуканої немає. Зараз з дівчинкою працюють співробітники ювенальної превенції та психолог, невдовзі її доставлять у Львів.

Читачам також цікаво:

Коментарі