16:21
02.09.2021

31-річного чоловіка намагався спалити живцем рідний дядько (ФОТО)

Потерпілого у тяжкому стані  госпіталізували в опікове відділення

Вчора, 1 вересня, в селі Оженин на Рівненщині унаслідок конфлікту між двома чоловіками  опіки усього тіла отримав 31-річний місцевий житель. 

Про це повідомляє Поліція Рівненської області, пишуть “Львівські новини”.

За місцем спільного проживання, близько 14-ї години між нетверезим пенсіонером та його племінником виникла чергова побутова сварка. Останній начебто не допомагав по господарству та зловживав спиртними напоями. Тож дядько взяв каністру із бензином, вилив на племінника, який лежав на ліжку у кімнаті, та підпалив.

Палаючий потерпілий вибіг із будинку та побіг за допомогою до сусідів. В цей час зловмисник гасив полум’я в будинку.

«Під час огляду місця події було зафіксовано сліди підпалу, а в будинку — обгорілий одяг на потерпілому та обгорілі предмети на ліжку, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк. — Первинними показаннями, які вдалося отримати від причетного до злочину чоловіка,  встановлено, що скоєнню злочину передували тривалі конфлікти із племінником. 69-річного жителя села Оженин затримали за частиною 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання».

Крім того, результатами огляду затриманого на стан алкогольного сп’яніння показали — 1,36 проміле.

За фактом замаху на умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, слідчі відділення № 3 (м. Острог) Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 15 та частиною 2 п.4 статті 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення жителю села Оженин, який раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв, про підозру та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Потерпілого у тяжкому стані  госпіталізували в опікове відділення Рівненської обласної лікарні.

Читачам також цікаво:

 

 

Коментарі