15:39
07.12.2021

35-річну Марію, яку шукають у Львові, зафіксували камери у Стрию

Жінка жива та, ймовірно, подорожує

У Львові чотири доби шукали зниклу 35-річну жінку Марію Дергабузову, яка 2 грудня близько 14:30 пішла вигулювати собаку і не повернулася. Собака знайшовся, а жінку додому так і не повернулася. Марію зафіксували камери відеоспостереження в Стрию, а в Трускавці вона 5 грудня знімала з карточки кошти.

Про це інформує “NTA”, пишуть “Львівські новини”.

Марію бачили живою вже після оголошення пошуків. Про це написала львівська журналістка Віка Балицька, посилаючись на інформацію від керівника Сихівського відділу поліції Івана Іваночка. Вона припустила, що Марія просто мандрує.

“Банкомат у Трускавці облаштований відеокамерою і поліція перевірила по фото і відео, що це вона”, – повідомила Віка Балицька.

Журналістка каже, що Марія має деякі проблеми зі здоров’ям. Це підтвердила сестра поліцейським, які з нею спілкувалися.

“По суті поліція навіть не має підстав підходити до цієї жінки на вулиці і щось втирати, не те що запрошувати її кудись в відділок чи насильно повертати додому. Це повнолітня особа з власною волею. Хіба що Марія буде в стані безпорадності та в небезпеці. Але сподіваємося, в неї все гаразд”, – наголосила журналістка Балицька.

Це вже не вперше жінка вирушає з дому без попередження. Мешканець її будинку Семен розповідав, що одного разу вона вже зникала – ще коли жила з батьками. Тоді її знайшли аж у Харкові.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

Коментарі