08:44
22.10.2021

Американський актор застрелив українку під час кінозйомок

Інцидент стався на ранчо Бонанза-Крік під час знімання вестерну «Іржа»

Американський кіноактор Алек Болдвін на знімальному майданчику випадково застрелив із гвинтівки жінку-оператора і поранив режисера.

Про це інформує “ВВС”, пишуть “Львівські новини”.

Болдвін повинен був вистрілити з реквізитного пістолета холостими патронами. Поліція поки розслідує деталі інциденту, звинувачень нікому не висунули.

«Як кажуть слідчі, схоже на те, що в сцені, яка в цей момент знімалася, мав би використовуватися пістолет. Детективи розслідують, як саме (використовувалась вогнепальна зброя) і який тип снаряда був випущений», — цитує агентство AFP поліцію.

Представник виробництва сказав, що нещасний випадок стався через пропуски запалювання гвинтівки з холостими патронами. Загибла — оператор-постановник 42-річна Галина Хатчінс, її шпиталізували, однак врятувати не вдалось.

Фото: instagram halynahutchins

Постраждалий — режисер фільму 48-річний Джоел Соуза. Хатчінс народилась в Україні і виросла на радянській військовій базі за полярним колом. Вона вивчала журналістику в Києві та кінематограф у Лос-Анджелесі. У 2019 році журнал American Cinematographer назвав її «новою зіркою».

Зйомки фільму поки зупинено. Болдвін є його співпродюсером і грає роль злочинця, 13-річного онука якого засудили за випадкове вбивство і винесли вирок — повішення. Тоді герой Болдвіна відправляється в Канзас, щоб звільнити його з в’язниці. Дія вестерна відбувається в XIX столітті.

Читачам також цікаво:

Коментарі