09:35
04.11.2021

Антивакцинатор Камельчук не хоче вакцинуватися й готовий витрачати тисячі гривень на місяць на ПЛР-тести

Раніше депутат заявляв, що не вірить в ефективність вакцин проти Covid-19, оскільки вважає цю хворобу “вигаданою”

З 15 листопада у Верховну Раду пускатимуть лише вакцинованих депутатів. Або ж тих, хто має негативний ПЛР-тест (терміном до 72 годин), антиген тест (до 48 годин) чи довідку про одужання від ковіду (вона надається терміном на 6 місяців з одужання).

Про це інформує “Діло”, пишуть “Львівські новини”.

Невакциновані депутати будуть здавати тест на Covid-19 раз у три дні за власні кошти.

Нардеп від партії “Слуга народу” Юрій Камельчук не збирається вакцинуватися від коронавірусу. Для роботи у Верховній Раді він готується постійно робити ПЛР-тести.

Про це він заявив у кулуарах парламенту. Камельчук підрахував, що системна процедура аналізів спустошить його особистий бюджет більше ніж на 4 тис. грн, але він готовий піти на ці витрати.

“Тут легко порахувати: якщо, припустимо, ми працюватимемо на пленарних засіданнях три тижні поспіль, то це, щонайменше, два сертифікати (негативні результати ПЛР-тесту. – Ред.). Якщо ми говоримо, що вони коштуватимуть від 500 гривень, то множимо на два – отримуємо 1000 на тиждень. Виходить 3000 на місяць, а якщо я хочу продовжити довше, то це 4000. Якщо сертифікат буде коштувати 800, то це відповідно дорожче. Я готовий заплатити цю ціну”, – сказав нардеп.

Раніше Юрій Камельчук заявляв, що не вірить в ефективність вакцин проти Covid-19, оскільки вважає цю хворобу “вигаданою”. Тим часом за 2 листопада від коронавірусу в Україні померло 720 людей.

Читачам також цікаво:

Коментарі