14:21
29.12.2021

Бійки у центрі Львова: чи буде порядок під час свят?

За останній місяць відео з бійками в центрі міста зачастіли у соцмережах

За останній місяць у Львові зняли на відео 3 масові бійки в центрі — це лише ті, які поширювали в соцмережах. Скільки з них не поширювали в Інтернеті — невідомо. Так чи інакше це стає вже поганою тенденцією, яка може відбити бажання туристів відвідати місто Лева під час різдвяних свят, пишуть “Львівські новини”.

Увага! Кадри з відео можуть шокувати. Ми проти застосування насильства.

Бійка поблизу новорічної ярмарки у центрі Львова. Відео: Dark Lviv

Причини усіх бійок невідомі, але наслідки завжди однакові: побиті лиця, забої та розбиті телефони. Інколи доходить й до переламу кісток чи інших важких травм. Також закінчитися все може у відділі поліції.

Увага! Кадри з відео можуть шокувати. Ми проти застосування насильства.

Бійка на площі Ринок, за попередніми даними одному з учасників зламали ребра. Відео: ZahidWTF

Мабуть, найгірше, коли гуртом б’ють одного, до того ж у центрі міста, на очах людей.

Увага!  Кадри з відео можуть шокувати. Ми проти застосування насильства.

Причини такого вчинку — невідомі. Відео: ZahidWTF

Тож як бачимо, тенденція не є хорошою, а тому правоохоронці мали б зробити усе, щоб запобігти таким конфліктам у період різдвяних свят.

Речниця Національної поліції Львівщини Світлана Добровольська заявила, що на період новорічних та різдвяних свят правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі:

“Будуть збільшені наряди в центральній частині міста та в інших місцях масового скупчення людей. Правоохоронці будуть вживати всіх заходів, щоб не допустити порушення публічного порядку”.

Отож, у поліції обіцяють слідкувати за порядком протягом свят, щоб львів’яни та гості міста могли відчути справжню атмосферу Нового Року та Різдва Христового із задоволенням!

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

Коментарі