16:07
11.07.2022

Бійці 103-ї бригади організували футбольний турнір для дітей з прифронтових територій

Офіційне відкриття змагань розпочалось з виконання українського гімну

Військовослужбовці 103 бригади ТРО організували футбольний турнір для дітей поблизу місць ведення бойових дій, пишуть “Львівські новини”.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Військовослужбовці  знаходять час, аби допомогти місцевим мешканцям.

В селах та містечках Донецької та Луганської областей попри загрози обстрілів залишається багато дітей.  Тому бійці 103 бригади ТРО вирішили допомогти місцевим дітям з тренуваннями та футбольною формою.

Для змагань з футболу зголосились чотири команди з місцевих дітей та наших воїнів.

“Завдяки допомозі Львівської асоціації футболу та президента Асоціації футзалу України діти отримали 15 комплектів форми та 5 футбольних м’ячів. Таким чином, турнір став ще більш схожим на справжні дорослі футбольні баталії. Навіть із призами (щоправда, не лише до переможців) – у вигляді морозива та цукерок”, – йдеться у дописі.

Офіційне відкриття змагань розпочалось з виконання українського гімну.

Змагання відвідав командир 103 окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України Валерій Курко, який подякував військовослужбовцям за організацію турніру.

“Вчора нам вдалось сотворити в маленькому селі на сході України справжнє свято життя, свято спорту, свято футболу. Ми щиро віримо, що цей день наближає нас до перемоги , і Україна, через спорт стала ближчою цим дітям”, – зазначила санінструктор 103 бригади Тетяна Шевченко.

Фото: 103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних сил України

Читачам також цікаво:

Коментарі