17:22
25.07.2022

Біля Львова троє 12-річних дівчат важко побили 17-річного хлопця

На місце події виїжджали поліцейські та медики швидкої допомоги

24 липня, у селищі Куликів поблизу Львова святкування іменин компанією підлітків завершилося бійкою – троє дівчат побили 17-річного хлопця. Постраждалого госпіталізували з переламаним носом та травмою голови.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це інформує “ZAXID.NET”, пишуть “Львівські новини”.

Інцидент трапився у селищі Куликів біля Львова. Компанія підлітків (троє дівчат, усі віком близько 12 років, та 17-річний хлопець) святкувала іменини однієї з них. Близько 23:00 підлітки пересварилися і сталася бійка, в результаті якої постраждав хлопець. На місце події виїжджали поліцейські та медики швидкої допомоги. Інформацію про цей інцидент ZAXID.NET підтвердили в поліції Львівщини.

Постраждалого підлітка госпіталізували у львівську Лікарню святого Миколая (колишня міська дитяча лікарня Львова). Попередній діагноз – закрита черепно-мозкова травма та зламана спинка носа. Хлопець госпіталізований у стаціонар. Більш детальну інформацію про його стан здоров’я медики не розголошують.

Водночас, як розповіли в поліції, кримінальне провадження за фактом побиття хлопця не відкривали, оскільки і він, і його батьки писати заяву відмовилися.

Читачам також цікаво:

Коментарі