11:00
05.10.2022

Борис Джонсон став почесним доктором Львівського університету

Учена рада Львівського національного університету імені Івана Франка присвоїла звання Почесного доктора (Doctor Honoris Causa) експрем’єр-міністру Великобританії Борису Джонсону.

Про це повідомляє пресслужба навчального закладу, пишуть Львівські новини.

“4 жовтня 2022 року Вчена рада Львівського університету присвоїла звання «Почесний доктор (Doctor Honoris Causa) Львівського національного університету імені Івана Франка» Прем’єр-міністрові Великої Британії (2019-2022) Борису Джонсону”, – йдеться у повідомленні.

У виші зазначили, що до цього британський політик дав офіційну згоду стати частиною академічної спільноти Львівського університету і висловив надію у найближчому майбутньому відвідати ЛНУ ім. Івана Франка.

«Я пишаюсь тим, що на посаді Прем’єр-міністра Об’єднаного Королівства мав змогу відіграти свою скромну роль у допомозі Україні у війні проти російського агресора, і буду продовжувати робити все, що в моїх силах, щоб і надалі підтримувати Україну, навіть коли я вже полишив офіс. Для мене велика честь отримати звання «Doctor Honoris Causa» вашого Університету і я маю велику надію, що зможу відвідати Університет у майбутньому», – наголосив Борис Джонсон.

Читачам також цікаво:

Коментарі