12:59
13.05.2022

Боєць 103-ї бригади розповів про будні на передовій (ВІДЕО)

Військовики записують відеолистівки своїм рідним

Боєць 103-ї ОБр Територіальна оборона ЗС України зі Стрийщини розповів, як він та його побратими гідно тримають оборону на передовій, пишуть “Львівські новини”.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

“В нас все добре, виконуємо бойові завдання, несемо службу. Ми з такого роду військ, новоствореного, всі нас питають, “чого ми тут?” Ми тут, бо ми захищаємо Україну, все дуже просто…”, – зазначив військовослужбовець.

Воїни запевняють, що не відійдуть ні на крок, бо всюди, де ступають наші побратими – це українська земля.

“Ще одне велике прохання до матерів, до всіх рідних наших солдатів, які воюють тут зараз: якщо ваш чоловік, брат, просто знайомий поза зоною досяжності (ред. – телефон), це просто тому, що на багато включених телефонів злітається вся артилерія москалів… Головне – не скидайте в соцмережах локації, де ми зараз знаходимось”, – попросив боєць.

Також один із бійців 103-ї ТРО ЗСУ львівський режисер Василь Яворський звернувся до небайдужих із проханням допомогти зібрати кошти на позашляховик для захисників. 

“Допоможіть нам для виконання нашої роботи придбати автівку. Добротного джипа, не навороченого, а швидкого і надійного. Збирає кошти мій друг, чесна і перевірена людина, відомий львівський радіоведучий Доцик”, – написав Яворський.

Номер картки:     5375414130501348

Читачам також цікаво:

 

Коментарі