16:45
14.12.2022

Боєць 80-ки розповів, хто зі священників МП у Львові може бути агентом ФСБ (ФОТО)

Військовослужбовець 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Антон Петрівський на своїй Facebook-сторінці розповів, хто зі священників московського патріархату на Львівщині може працювати на кремль. 

“На першій фотці сєргєй кучеров – єпископ УПЦ московського патріархату (РПЦ-ФСБ) у м.Львові. Дислокація – “храм” на вул.Тараса Хаммера (колишня Короленка). З 1990 по 1994рр. проходив навчання у московській духовній академії”, – зазначив Петрівський.

“На другій фотці Ніколай Баранов – представник УПЦ московського патріархату у м.Львові. Відповідав за взаємодію з проросійськими організаціями та генконсульством рф у Львові (по факту з ФСБ) Народився у сім’ї військовослужбовця. 1990-1993 – московська духовна семінарія. 1993-1997 – московська духовна академія. На третій фотці він же у приміщенні колишньої російської 45 школи з колишнім директором цієї школи владіміром кравченком (очолював філію фсбешної струтури “кремльовская стратєгія”) та русскім “дипломатом” авєр’яновим”, – додав військовослужбовець.

“На останній фотці володимир кузьо – настоятель церкви московського патріархату, незаконно зведеної на Сихові у м. Львові. Свого часу проходив навчання у ленінградській духовній семінарії та ленінградській духовній академії”, – розповів боєць 80-ки.

“Як ви думаєте, ці люди можуть працювати на користь Україні?” – підсумував Петрівський.

Нагадаємо, сьогодні, 14 грудня, працівники Служби безпеки України провели контррозвідувальні заходи у церквах московського патріархату на Львівщині.

Також нещодавно у приміщеннях УПЦ (МП) на Тернопільщині та Прикарпатті виявили пропагандистські матеріали і шеврони бойовиків. Також СБУ знайшла російське громадянство у керівництва МП на Буковині.

22 листопада Служба безпеки України провела контррозвідувальні (безпекові) заходи на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври у Києві.

Читачам також цікаво:

Коментарі