17:22
25.01.2023

Боєць львівської 80-ки привітав Зеленського щирим дописом у Фейсбуці

Військововслужбовець львівської 80-тої окремої десантно-штурмової бригади Антон Петрівський привітав Володимира Зеленського зі сьогоднішнім днем народження.

Сьогодні день народження у Президента воюючої України Володимира Зеленського. Ключовими у цьому реченні є два слова – “Президента” і “воюючої” (а могла би вже бути повністю окупованою).

Трансформацію відношення одне до одного пройшли ми обидва. Я нарешті почав його поважати на посаді Президента, а він почав поважати мене, як українця. Мені не соромно зараз згадувати, як я його раніше змішував з брудом. Бо Володимир Зеленський перед президентськими виборами і перші два роки на посаді був малоросійським єврейським блазнем. І усвідомлюю, що в т.ч. моя і багатьох інших людей послідовна критика зробила з Зеленського справжнього Президента України. Станом на зараз він є одним з двох символів (другий це воїн ЗСУ) української незламності у світі. І я йому насправді вдячний за те, що я можу пишатись повагою світу до українського Президента.

Чекати ідеальної влади в далеко не ідеальному українському суспільстві є безглуздим. Бо у вашому під’їзді чи на вашій вулиці досі живуть мікроєрмаки і мікротатарови, мікрошкарлети, мікромедведчуки, мікроарестовичі і ви нічого не зробили, щоб когось з них посадити до в’язниці за антиукраїнську позицію чи продаж наркотиків через вікно, заборонити засмічувати прилеглу територію, красти квіти під вікном чи предмети інтер’єру у під’їзді.

Але коли ми разом почнемо виправляти в тому числі все навколо нас, то якість влади автоматично підвищиться.

Він, насправді, навіть перевершив мої сподівання. Бо надзвичайно швидко навчився бути справжнім лідером воюючої держави. Хтось скаже, що він грає роль. Нехай так. Хто мішає вам зіграти роль українського солдата і піти у воєнкомат?

І я точно не глорифікую його. Але бажаю міцного здоров’я і подальшої трансформації до статусу Великого Українця. Шанс у нього такий є.

З днем народження, пане Президенте!

Автор Антон Петрівський

Читачам також цікаво:

Коментарі