13:30
02.02.2022

Через будівництво багатоповерхівки рятувальники не змогли під’їхати до місця пожежі

Водієві довелося чекати близько 10 хвилин, поки охорона відкрила ворота

Пожежа виникла у квартирі на другому поверсі в будинку на вул. Єфремова вчора ввечері, 1 лютого. Пожежний автомобіль не відразу зміг під’їхати до місця пожежі через зачинені ворота будівництва, яке ведеться поблизу.

Про це інформує “ZAXID.NET”, пишуть “Львівські новини”.

У ДСНС Львівщини розповіли, що повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі трьохповерхового житлового будинку на вул. Єфремова, 64 надійшло до рятувальників о 22:16.

«Прибувши до місця події рятувальники не мали змоги доїхати до будинку, де виникла пожежа. Надзвичайники змушені були чекати поки відчинили ворота, щоби дістатися до місця пожежі», – розповіли у ДСНС журналістам “ZAXID.NET “.

Автомобіль рятувальників не зміг відразу під’їхати до будинку, бо поруч ведеться будівництво, а територія довкола обгороджена та перебуває під охороною. Ворота були зачинені. Тож водієві довелося чекати близько 10 хвилин, поки охорона відкрила ворота та пропустила пожежний автомобіль.

У цей час рятувальники приступили до ліквідації пожежі.

У квартирі на момент займання була власниця. Жінка  отруїлася продуктами горіння. Дочка вивела постраждалу на сходи. Надвичайники близько 100 м несли жінку до карети швидкої медичної допомоги.

Також через сильне задимлення на верхньому поверсі рятувальники вивели на свіже повітря 4 людей.

Причину виникнення займання встановлює поліція.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі