10:00
30.12.2021

Депутат Львівської міськради захворів на «Омікрон»

10 днів тому він повернувся з Італії

Депутат Львівської міської ради Андріян Гутник захворів на штам коронавірусу «Омікрон». Зараз він почувається більш-менш добре, хоч є підвищення температури тіла.

Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповів сам Андріян Гутник, пишуть “Львівські новини”.

За його словами, 10 днів тому він повернувся з Італії. Вже упродовж трьох днів у Андріяна Гутника спостерігається підвищена температура тіла, ломота, а також закладеність носа і першіння у горлі.

«Неочікувано для себе першим у Львові прийняв удар штаму «Омікрон». Почуваюся більш-менш нормально. Рік тому хворів на штам коронавірусу «Дельта», то тоді все було набагато проблемніше зі здоров‘ям», – каже Андріян Гутник.

Депутат міськради вакцинований. Каже, що аналізи зробив у медичній лабораторії ДІЛА, де й визначили, що це штам «Омікрон» і передали у МОЗ. На результати чекав добу.

Андріян Гутник каже, що завдяки спорту, здоровому харчуванню, вакцинації та позитивному настрою зможе швидко видужати.

«Коронавірус – це не міф, тому мийте руки, носіть маски, займайтесь спортом, і не тільки.  Бережіть себе та своїх близьких», – каже депутат.

До речі, зараз у дружини Андріяна Гутника такі ж симптоми нездужання, але чи це також штам «Омікрон» наразі невідомо. Аналізів вона ще не здавала.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі