19:34
23.01.2023

Депутат ЛОР передав чергову допомогу громадам Львівщини (ФОТО)

Війна триває і обов’язком кожного є допомога нашим захисникам та всім українцям, котрі постраждали від російського терору. Вчергове Юрій Раделицький, голова постійної комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій у Львівській обласній раді, котрий отримав звання професора Кафедри обліку і аудиту економічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка, передав громадам Львівщини гуманітарний вантаж.

Зокрема, Миколаївська територіальна громада отримала укомплектований стоматологічний кабінет.

Також Юрій Раделицький разом зі своїми колегами Тарасом Подвірним, Петром Луцишиним за підтримки VINIL Concert agency,  ГО “Міжнародної Асоціації Мистців”, спільноти українців в Італії “Comunita Ukraina Savona” та Товариства POKROVA передали для потреб Тростянецької ТГ партію одягу, який в подальшому буде розподілений за актуальними напрямками: для забезпечення  внутрішньо переміщениих осіб та підтримки малозабезпечених людей.

Окрім того, Меденицька ТГ отримала комфортні медичні ліжка та матраси для місцевої лікарні, котрі вкрай необхідні для більш ефективного функціонування медзакладу.

“Спільною працею до перемоги”, – прокоментував Раделицький, котрий інтенсивно продовжує свою гуманітарну місію громадами Львівщини, підтримує та особисто сприяє допомозі героїчним військовим та українському народові, що потерпають від російської агресії.

До слова, він закликав  підтримати петиції про присвоєння почесного звання “Герой України” військовослужбовцям, котрі загинули у боях з російськими окупантами, борючись за незалежність України:

Кісіль Василь, 02.01.1986 р.н.,
https://petition.president.gov.ua/petition/171496

Кордюк Василь, 15.06.1989 р.н.
https://petition.president.gov.ua/petition/171228 

Для того, аби проголосувати за Захисників, котрі героїчно загинули у боях, повертаючи людям свободу та віру в краще майбутнє, перейдіть, будь ласка за посиланнями.

Фото: Юрій Раделицький

 

 

Коментарі