11:34
07.04.2021

Депутатку Львіської міськради оштрафували за безквитковий проїзд у тролейбусі

Ольга Посипанко сплатила 140 грн за безквитковий проїзд.

Контролери ЛКП “Львівелектротранс” оштрафували за безквитковий проїзд депутатку Львівської міської ради Ольгу Посипанко, яка, в свою чергу, намагалась скористатися зв’язками у міській раді, щоб уникнути штрафу.

Про це повідомляє “ZAXID.NET”, пишуть “Львівські новини”.

Інцидент трапився у тролейбусі №29, що курсує від аеропорту до Львівського національного університету. 41-річна депутатка Львівської міської ради від “Європейської солідарності” їхала без квитка. У момент, коли в тролейбус зайшли контролери, Посипанко спробувала придбати квиток. Однак контролери зафіксували безквитковий проїзд пасажирки і оштрафували її на 140 грн.

“Контролери виявили пасажирку, яка намагалася придбати проїзний квиток під час перевірки, пояснюючи це тим, що розмовляла по телефону і не мала змоги придбати квиток раніше. Під час контролю поводила себе дещо зверхньо, посилаючись на різні знайомства з посадовими особами у міській раді. Своє посвідчення (депутата) показувала нечітко, потім по фото встановили, що це дійсно депутат міської ради”, – розповів бригадир контролерів відділу контролю ЛКП “Львівелектротранс”  Андрій Фок.

Також читайте:

Коментарі