12:12
09.10.2023

Для львівських аеророзвідників збирають кошти на необхідну техніку

Усіх небайдужих просять долучитися до допомоги українським захисникам.

Для екіпажу пілотів відділення аеророзвідки окремого взводу розвідки спеціального призначення НГУ оголосили збір коштів, за які пілоти придбають допоміжну техніку.

Зокрема, наші захисники потребують два польотні планшети, потужний ноутбук для зшивання панорамних знімків, картки памʼяті, переносний жорсткий диск, монітори для розбору польотів та виявлення позицій противника.

Загальна ціль збору – 100 тисяч гривень.

“Чим більше у нас буде такої допоміжної техніки, тим ефективніше ми зможемо нищити ворога на східних рубежах. Із додатковою технікою ми краще виявляємо орків. У взаємодії з іншими підрозділами матимемо більше можливостей вражати ворожу техніку та позиції з особовим складом противника”, – розповів Володимир Бартошик, командир відділення аеророзвідки окремого взводу розвідки.

Реквізити для допомоги:

Банка моно за посиланням.

Номер картки банки:  5375 4112 0912 9837

Кожна гривня – це інвестиція в безпеку наших Героїв і перемогу України.

Просимо усіх долучитися до збору коштів, аби наші бійці змогли виконувати бойові завдання та нищити якомога більше окупантів. Будь-який переказ буде цінним.

Небайдужих, які не можуть долучитися грошима, просимо поширити інформацію про допомогу нашим львівським захисникам у соцмережах.

Допоможіть Героям, вони зараз – наше все!

Коментарі