08:32
16.11.2021

Домівка для дітей-сиріт: очільниця Львівського району розповіла про придбання житла сиротам

Для цього додатково виділили 150 тис. гривень

Вчора, 15 листопада, очільниця Львівської районної державної адміністрації Христина Замула розповіла, що на черговому засіданні комісії з питань забезпечення житлом у Львівському районі, вирішили виділити кошти для придбання житлового будинку дітям-сиротам та дітей, позбавлених батьківського піклування

Про це Замула інформує у своїй фесбук-сторінці, пишуть “Львівські новини”.

Христина Замула, фото: Фейсбук 

“На черговому засіданні комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівському районі, сьогодні одноголосно вирішили збільшити фінансування на суму 150 тис грн на придбання житла двом мешканцям Бібрської територіальної громади з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування”, — ділиться у своєму Фейсбуці очільниця Львівської райдерж адміністрації.

Засідання комісії, фото: Фейсбук 

Житловий будинок для дітей розташований у місті Бібрка. Помешкання, загальною площею 68,3кв.м, складається з 4 кімнат та облаштоване меблями, побутовою технікою. Житло в хорошому стані, відповідає усім вимогам. Нерухоме майно придбають коштом обласного, районного та місцевого бюджетів.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

Коментарі