18:30
09.12.2021

Директоркою львівського ліцею може стати прихильниця комунізму

Кажуть, що цей ліцей досі перебуває під «патронатом» Генконсульства РФ у Львові

Завуч 6-го львівського ліцею, яка наразі претендує на посаду директорки, відома скандалами з комуністичною символікою, яку жінка розвішувала у школі. 

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив львівський активіст Святослав Літинський, пишуть “Львівські новини”.

Активіст Святослав Літинський

“Ще нещодавно вирували пристрасті навколо конкурсу на директора ліцею №45, де на посаду претендувала особа, яка отримувала грамоти від генконсульства РФ у Львові, як на нас очікує новий сюрприз. У ліцеї №6, який як і ліцей №45 лише нещодавно перейшов на українську мову навчання, незабаром буде новий директор. Управління освіти оголосило конкурс, на який подала документи лише завуч ліцею №6 Бояр-Созонович Аліна”, – йдеться у дописі.

Аліна Бояр-Созонович

Жінка вже потрапляла у скандал з комуністичною символікою, яку розміщувала у межах школи.

На 12 попередніх конкурсах, які проходили у Львові, претендентів на посаду було щонайменше четверо, а у цьому випадку кандидатка лише одна. Тож вірогідність, що саме прихильниця комунізму стане очільницею львівського ліцею, – стовідсоткова.

“Кажуть, що цей ліцей досі перебуває під «патронатом» Генконсульства РФ у Львові оскільки діти російського консула у Львові навчаються саме у цьому ліцеї”, – додав Літинський.

Активіст також зазначив:

“Може інформація про конкурс була слабо поширена, що ніхто не претендує? Чи справді відбуваються якісь маніпуляції? Чому ліцей очолить особа, яка була в керівництві ліцею під час попередніх скандалів?”

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

Коментарі