14:11
08.08.2021

Ефективність медичної марихуани: міф чи правда?

Вчені не припиняють проводити дослідження про вплив канабісу на здатності пам’яті, стресові стани і інші синдроми

Використання марихуани при пост-травматичний синдром досліджується багато років. Психолог Ірит Аківар провела масштабне дослідження на гризунах, яке підтвердило, що медичний канабіс ефективний для пом’якшення або, можливо, запобігання ПТСР.

Дослідження на гризунах, яким кололи канабіноїди внутрішньовенно, довели, що протягом певного терміну після стресової події укол блокує розвиток симптомів ПТСР. Дані про це були опубліковані в науковому журналі, зі згадуванням про те, що використання марихуани має всі передумови для зупинки розвитку стресового синдрому.

А поки вчені сперечаються щодо користі чи шкоди медичного канабісу, інтернет-магазин Дуда пропонує широкий асортимент курильних девайсів. Ми не просто продаємо аксесуари для куріння, а надаємо комплексну допомогу в підборі товарів. Наші менеджери допоможуть підшукати для вас девайси, які відповідають вашим вимогам. Ми експерти в цій сфері з 8-річним досвідом.

Повертаючись до теми користі чи шкоди медичної марихуани, доктор Аківар провела масштабні дослідження, результати яких підштовхнули впритул зайнятися цим питанням. Вчені не припиняють проводити дослідження про вплив канабісу на здатності пам’яті, стресові стани і інші синдроми. Дослідження Аківар, які вона проводила на гризунах, підтвердили, що канабіноїди заглушають рецептори, що відповідають за реакції на травматичні і шокові події.

Підтверджена користь канабісу з медичної точки зору

  1. Полегшення хронічного болю. У канабісу є сотні хімічних сполук, багато з яких полегшують хронічний біль через хімічного складу. Тому сьогодні медичний канабіс використовується для полегшення симптомів.
  2. Запобігання діабету. З огляду на вплив на інсулін, цілком зрозуміло, що канабіс може допомогти запобігти діабету. Дослідження, проведені вченими в усьому світі, довели, що медичний канабіс стабілізує рівень цукру в крові, знижує кров’яний тиск і покращує кровообіг.
  3. Полегшення симптомів онкохворих. Одне з найбільших медичних переваг медичного канабісу є полегшення симптомів раку. Існує безліч доказів того, що канабіноїди допомагають знизити больовий синдром.
  4. Лікування депресій. Депресія досить широко поширена, і більшість людей навіть не підозрюють про неї. Медичний каннабіс може допомогти в стабілізації настрою і полегшити стан депресії.

Нагадаємо, що інтернет-магазин не пропагує вживання рослинних субстанцій. Тут тільки пропонуємо якісні курильні аксесуари для приємного проведення часу.

Коментарі