16:17
10.02.2023

Ексклюзивні прикраси Львівської майстерні – найкращий подарунок до Дня закоханих (ФОТО)

Протягом життя людину оточує безліч прекрасних, пам’ятних подій, які не обходяться без подарунків. 14 лютого ми очікуємо на святкування Дня закоханих, важливого свята для люблячих сердець. Хочеться зробити його незабутнім. А що може приємно вразити? Звісно, слова любові та бажані подарунки. 

Якщо ви й досі не придумали, що обрати для вашої другої половинки, то українські вироби, натхненні традиційними елементами, – найкращий подарунок.

Народні мотиви – дуже популярний тренд. Все частіше можна зустріти людей, котрі обирають для свого повсякденного образу та святкових урочистостей традиційні елементи одягу. Однак для того, аби образ був дійсно унікальним та неповторним, його обов’язково потрібно доповнити відповідним аксесуаром, зокрема – виробами ручної роботи.

Namysto Boom Ukraine – авторська майстерня неземних прикрас ручної роботи з натурального каміння.  Переглянути світлини та вартість виробів можна за посиланням. Namysto Boom Ukraine.

Це не просто красиві аксесуари, це – неперевершені витвори мистецтва, в яких зберігається частинка душі майстра.

Тут можна придбати ексклюзивне намисто, сережки, чокери, браслети, а також вервиці. Усі вироби об’єднує досконала якість, майстри виконують свою роботу бездоганно, приділяючи увагу найменшим деталям.

Для усіх аксесуарів використовують лише натуральні каміння: агат, гранат та корал, індійське скло ручної роботи та аквамарин, аметист, яшму, латунні підвіски та нефрит.

Прикраси, котрі є в наявності, ви можете придбати без очікування на виготовлення.

Повірте, такий подарунок точно відповідатиме таємним побажанням вашої коханої.

Ексклюзивні вироби можна замовити за телефоном 0 (93) 485 14 96.

Більш детально ознайомитись з асортиментом прикрас можна у Telegram-каналі Namysto Boom Ukraine.

 

Коментарі