14:20
22.11.2022

Експерти з Ірану та України провели зустріч щодо дронів-камікадзе

Іран заявив про нібито проведення експертної зустрічі з українськими фахівцями на тему постачання росії ударних безпілотників, які використовує країна-агресор рф у війні проти України.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це повідомило іранське офіційне інформаційне агентство IRNA, пишуть Львівські новини.

“На сьогоднішній день зроблено важливі кроки у спільній взаємодії оборонних фахівців Ірану та України, і це триватиме доти, доки не будуть усунені будь-які непорозуміння з цього питання”, – йдеться у повідомленні.

Постійний іранський представник при ООН у Нью-Йорку заявив, що Іран вважає, що “непорозуміння, що виникли у зв’язку з цим, можуть бути вирішені шляхом продовження взаємодії з Україною щодо питання про ймовірні дрони”.

При цьому в Ірані нагадали, що багато років співпрацюють з росією в галузі оборони та науки, ще до початку війни в Україні.

Нагадаємо, Іран постачає росії безпілотники двома шляхами: повітряним та морським. Також раніше повідомлялось, що Іран готується відправити рф близько 1 тисячі додаткових одиниць зброї, включаючи балістичні ракети малого радіусу дії «земля-земля» та більше ударних безпілотників.

Читачам також цікаво:

Коментарі