09:42
25.03.2021

Фірмі з російським корінням дозволили збудувати завод на Львівщині

Завод на 150 робочих місць планують запустити до кінця наступного року

Київська компанія “АЕРОК” з російським корінням планує збудувати у місті Стрий на Львівщині завод екологічного автоклавного газобетону. Міська влада Стрия погодила таке будівництво. Завод на 150 робочих місць планують запустити до кінця наступного року.

Про це пише ZAXID.NET, повідомляють Львівські новини.

У середу, 24 березня, у міській раді Стрия повідомили, що міський голова Олег Канівець підписав меморандум про співпрацю з генеральним директором ТОВ “АЕРОК” Дмітрієм Рудченком щодо будівництва заводу на 150 робочих місць у Стрию.

Зазначається, завод екологічного автоклавного газобетону із сучасними автоматизованими потужностями планують запустити у Стрию через 1,5 року. Цикл виробництва на новому заводі буде повністю закритий, тому він не становитиме небезпеки для довкілля. Нове підприємство буде зареєстроване на вул. Промисловій, 4 у Стрию. Це буде третій завод «АЕРОК» в Україні, два підприємства вже працюють у Київській області.

“Компанія має чудову репутацію і завжди успішно співпрацює з місцевими органами місцевого самоврядування. До слова, уже розпочинається пошук працівників для нового заводу”, – йдеться у повідомленні на сторінці Стрийської міськради у Facebook.

Читачам також цікаво:

Коментарі