13:58
20.12.2023

Фонд родини Квятковських та Фонд +380 передали силам ТрО ЗСУ відремонтовані автівки

З 24 лютого команда Фонду спрямувала всю діяльність на допомогу військовим та мирним громадянам, які постраждали внаслідок воєнних дій

В пʼятницю, 15 грудня 2023 року, благодійні організації Фонд родини Квятковських та Фонд +380 передали силам ТрО ЗСУ відремонтовані автівки.

Вантажні автомобілі ГАЗ-66 стояли на озброєнні радянської армії, після виведення з боєздатності були законсервовані на складах.

На запит Командування сил ТрО фонди взялися за повне відновлення цих автомобілів з подальшим переобладнанням під мінометний розрахунок.

Було проведено повний капітальний ремонт двигунів, трансмісій, заміна всіх вузлів та агрегатів, які з часом вийшли із строю, а також була замінена платформа «кузов» для швидкого маневрування мінометної групи.

 

Раніше, спільними зусиллями фондів було організовано та проведено благодійний аукціон «Перемога в єдності», за результатами якого було зібрано понад 2 000 000 грн.

Всі виручені кошти від продажу лотів були спрямовані фондами на потреби ЗСУ, а саме: благодійна допомога бригаді АЗОВ НГУ, матеріальні цінності – окопна вежа та тепловізор військовим частинам, а також відремонтовано спеціальну техніку на користь командування сил ТрО ЗСУ.

 

Коментарі