11:05
10.12.2021

Відомий український футболіст погрожує журналісту. З’явився запис розмови

Журналіст заявив, що розбиратиметься з футболістом у правоохоронних органах

Конфлікт між футболістом Євгеном Селезньовим та журналістом Андрієм Сеньківим почався після публікації 269 та 271 випусків “ТаТоТаке”: там розповіли кілька скандальних випадків з ексфорвардом збірної. Після цього Селезньов почав надзвонювати Сеньківу та погрожувати побиттям.

Євген Селезньов, фото “Tribuna.ua”

Андрій Сеньків, фото з Фейсбука

Публікація епізоду, де Селезньов нецензурною лайкою звертається до тренера, стала причиною постійних дзвінків від Селезньова та тренера “Минаю” Ігора Леонова.

Увага! У відео є нецензурна лексика

Відео: “ТаТоТаке”

Тренер “Минаю” Андрій Леонов

Журналіст стверджує, що спочатку не хотів публікувати записи розмов, адже вважав, що “на емоціях можна наговорити різного”. Проте коли дзвінки стали постійними, то він все-таки вирішив поділитися ними з глядачами.

Відео: “ТаТоТаке”

На записі чути, що Селезньов неодноразово погрожував побити Сеньківа, розповідав, що з ним розберуться “люди” та обзивав брехуном.

Журналісти видання “Tribuna.ua” звернулися до гравця “Минаю” після публікації запису розмов. Та замість вибачень футболіст продовжив настоювати на своєму, та сказав, що “не відрікається від своїх слів”.

Журналіст Сеньків у свою чергу заявив, що втомився від дзвінків футболіста, тому заблокував його всюди, де тільки можна. А розбиратися з ним буде лише у правоохоронних структурах:

“Єдине місце, де я готовий розбиратися зі Селезньовим – правозахисні структури. Заяву в поліцію я вже подав. Вона “в опрацюванні”. Це потрібно було зробити – знаю точно, що я не єдиний, кому отак погрожував Селезньов. Є купа історій в публічній площині, а є й непублічні – страждали і журналісти, і футболісти команд-суперниць. Але ті вирішили не давати хід цим історіям у публічній площині. Це неправильно. Отаких рекордсменів треба карати. Законними методами”, — йдеться у фейсбуці.

У команді “Минай” заявили, що провели профілактичну бесіду з Селезньовим.

“Від імені клубу заявляємо, що не підтримуємо будь-яких проявів агресії футболіста у бік журналіста. У зв’язку з цим із гравцем Є. Селезньовим вже була проведена профілактична бесіда у приватному порядку і будуть вжиті відповідні заходи”, — йдеться у пресрелізі.

Цей конфлікт не оминув різних футбольних діячів, які висловили свої думки.

Для прикладу, журналіст Віктор Вацко у програмі “Великий футбол” став на захист Селезньова:

“Що він таке сказав? Ну, вийшов футболіст, не ввійшов у гру. Буває. У команді можна і жорсткіше відреагувати. У роздягальні бувають і не такі слова”.

Віктор Вацко, фото: “Футбол”

А от екстренер “Дніпра” та “Металіста” Мирон Маркевич у коментарі для “Tribuna.ua” засудив такі дії Селезньова:

“У будь-якому разі, хто б не був правий, а хто винен — футболістові не варто переходити на погрози. Футбол – це емоції, гра. Розумію його стан, враховуючи результати «Мінаю» та бажання забивати голи, щоб побити рекорд. Але у будь-якому разі треба тримати себе в руках. Кожен має займатися своєю справою. Але у Жені зараз виходить все навпаки”

Мирон Маркевич, фото УАФ

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

 

 

Коментарі