17:42
11.03.2021

Гатив молотком по голові: після жорстокого вбивства кота у селі не вщухає конфлікт (ВІДЕО 18+)

Сусід схопив молоток і п’ять разів ударив кота по голові

Уже кілька днів у Царському селі на Одещині не згасає конфлікт, пов’язаний з убивством домашнього кота. Тварину жорстоко вбив сусід за те, що вихованець розгулював у нього на ділянці. Господарі звернулися в поліцію, проте чоловік заперечував те, що сталося. До будинку сусіда навідалися зоозахисники – і обписали його будинок фарбою.

Про це повідомляють Львівські новини з посиланням на Сайт міста Тернополя.

Конфлікт з сусідом-живодером в Царському селі набирає обертів. До будинку чоловіка, який днями жорстоко вбив хазяйського кота, навідалися активісти і обписали його будинок написами червоною фарбою: “Живодер”, “Ганьба”, “Тварь” і так далі.

Сам сусід з будинку не виходив і на дзвінки не відповідав. Пізніше він викликав охоронну фірму «Карабінер» – після зустрічі охоронців з активістами на ділянці зав’язалася бійка. Зараз на місці інциденту працює поліція.

За словами господарів вихованця, кота звали Твіксік, він був домашнім улюбленцем і рідко виходив у двір. У той день, 8 березня, господиня відпустила його погрітися на сонечку. Трохи пізніше господар вихованця, повертаючись після прогулянки з собакою, побачив, як сусід душить, а потім жорстоко вбиває кота.

“Я повертався з собакою додому, підійшовши до ділянки побачив сусіда, який тримає кота за шию двома руками. Сусід присів і тримав кота, я думав – він з ним грає, але потім відчув що щось не так… в той же момент сусід схопив молоток і п’ять разів ударив кота по голові… убивши його! я закричав “Що ж ти робиш? Ти його вбиваєш!”. На що він мені сказав: Досить тут мені гадити… я на своїй ділянці… – розповів господар кота.

У мережу також потрапило відео, як чоловік вбиває тварину, а потім ховає його тіло у пакет і не віддає господарям.

“Він сказав, що всі коти тут паскудять, і він на своїй території і на своїй ділянці і робить все що хоче. І з нашим котом в пакеті він пішов до себе в будинок. Ми побігли відразу до воріт і подзвонили в дзвінок, просили в повернути кота. Вийшов сусід з дружиною і донькою, дружина зробила вигляд, що ми ненормальні і сказала, що ніякого кота не було. Нібито все це нам привиділося”, – поділилася Марія.

За словами Марії, поки родина чекала поліцію, дружина сусіда вивезла тіло тварини на машині.

“Ми сяк-так спробували затримати її, але перешкоджати її від’їзду не могли. Ми підозрюємо, що вона могла в той момент вивезти кота. І поліція попросила доказів, але кота нам не віддали. Я звернулася до сусідів і питала про камерах, спрямованих на його ділянку. Ми до першої години ночі ходили по околицях і шукали тіло кота. На наступний день відео з доказами знайшли. Твіксіку не було і року, прикро, що з добрим і беззахисним так поступили”, – розповіла Марія.

Також жінка сказала, що вони з сім’єю не збирали активістів, ті самі приїхали під будинок сусіда, коли виник резонанс, і розмалювали будинок. В цей час вона давала інтерв’ю телеканалам. Марія сама не очікувала такого розголосу.

“Журналісти з каналів просто намагалися додзвонитися йому. Ми стояли на дорозі, і він викликав “Карабінер”. Вони приїхали і побачили, що ми просто стоїмо і нічого кримінального не робимо. Потім вони поїхали. Трохи пізніше приїхали «люди в чорному». Спочатку подумали, що це повторно охорона приїхала. Ми стояли, майже всі жінки. Вони просто пройшли повз і відразу попрямували до будинку сусіда і стали розписувати його. Самі відрили ворота і зайшли на дільницю. Багато пишуть в соцмережах, що я причетна, але проти насильства і це мені чуже. Хочу, щоб людину покарали за його дії за законом”, – розповіла Марія.

Коментарі