18:04
29.11.2021

“Гірше ворога є тільки зрадник” – АТОвець про депутатів ЛОР

Тарас Бакай воював у лавах добровольчого батальйону

Тарас Бакай,  екс-боєць добровольчого батальйону “Свята Марія”, на своїй Facebook-сторінці поділився думкою стосовно депутатів Львівської обласної ради VІІІ скликання, пишуть “Львівські новини”.

“Гірше ворога є тільки зрадник!

Приблизно так дивився б Чорновол на теперішнє скликання Львівської обласної ради. Знаєте чому?Та тому що, при його каденції, за його життя і боротьби, реакція на те що відбувається за останні декілька днів була б миттєвою.І це в часи коли небуло Інтернету, ФБ і іншої бісівщини.А ви «шановні» депутати продовжуйте ходити до пам’ятника в скверику і просто виставляйте патріотичні фото, згадуючи при цьому, як він вів боротьбу за Україну”, – йдеться у дописі.

На фото В’ячеслав Чорновіл, фейсбук-сторінка Тарас Бакай

Довідка:

Тарас Бакай з 2014 року воював у зоні АТО в лавах добровольчого батальйону “Свята Марія”.

У січні 2015 році військових почали оформлювати або в ЗСУ, або під юрисдикцію МВС. Залишити добровольців єдиною бригадою обіцяли саме у вигляді батальйону тоді ще міліції. На площі Києва чоловік прийняв присягу і пішов на передову.

А з 2016 по 2017 рр. Тарас Бакай заступив на посаду начальника Управління  внутрішньої безпеки Національної поліції в Луганській області.

У 2017 році повернувся до Львова і  обійняв посаду Заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області, де проходив службу до 2019 року.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі