17:56
24.04.2021

“Хлопцю вирізали частину черепа, а дівчинка впала у кому”: водійка збила дітей на переході (ФОТО)

Обоє потерпілих є учнями 6 класу. Їх звати Світлана та Костянтин

Жахливу аварію спричинила 22 квітня у селі Братське, що на Дніпропетровщині, водійка автомобіля Peugeot: вона збила хлопчика та дівчинку 12 років прямо на пішохідному переході. Хлопцю вже видалили частину черепа, дівчинка перебуває у комі.

Про це пишуть Львівські новини з посиланням на 24 Канал.

Трагічна ДТП відбулася на трасі Дніпро – Запоріжжя. Зараз на лікування потерпілих збирають матеріальну допомогу.

Одразу після аварії дітей у важкому стані забрала швидка. Як розповіли знайомі сімей потерпілих, хлопчику вже провели операцію. Лікарям довелося видалити частину черепа. Все пройшло добре. Однак поки жодних прогнозів не дають, оскільки пацієнт – у дуже важкому стані.

Про дівчинку відомо лише те, що її готують до операції та її стан – також важкий. Дитина має багато внутрішніх пошкоджень. У публікації про збір коштів на лікування пишуть, що вона – наразі в комі.

Обоє потерпілих є учнями 6 класу. Їх звати Світлана та Костянтин.

Автомобіль Peugeot 308 збив дітей приблизно о 15:15. За кермом була 27-річна жінка. Автомобіль від удару досить сильно пошкодився. Розбиті фара, бампер, лобове скло та зігнутий капот свідчать про велику швидкість в момент удару.

Водійку затримали та відкрили кримінальне провадження. Їй загрожує від 3 до 8 років в’язниці. Також жінку можуть позбавити прав.

Читачам також цікаво:

Коментарі