15:10
10.04.2021

Ірину Фаріон оштрафували у Львові за безквитковий проїзд у громадському транспорті

Штрафи платять всі, безвідносно до соціального чи майнового статусу

У Львові більшість людей спокійно сплачують штрафи, якщо раптом забувають купити квиток.

Про це пишуть Львівські новини з посиланням на 24 Канал.

Штрафи платять всі, безвідносно до соціального чи майнового статусу. Про це розповів представник контролерів Львівського комунального транспортного підприємства. До прикладу контролер згадав колишню нардепку Ірину Фаріон.

Андрій Фок, бригадир групи контролерів відділу контролю ЛКП “Львівелектротранс”, пояснив, що виявлення порушників для контролера – це “стандартна ситуація, яка є щоденною буденною роботою”. Адже громадським транспортом користуються різні люди.

За словами Фока, якщо виникла така ситуація, коли людина повинна сплатити штраф (а таких ситуацій виникає до 500 щотижня) – то “у більшості випадків люди оплачують спокійно”.

Штрафи платять всі – і відомі люди також

Для контролера не має значення, що це саме за людина – виявлений порушник. Контролер не встановлює особу і не пише протокол (відповідно до 258 статті Кодексу про адміністративні правопорушення).

Якщо порушник визнає провину, то сплачує штраф на місці – і отримує на підтвердження квитанцію.

Так, відомі люди у Львові також часто користуються громадським транспортом. І так само здебільшого спокійно сплачують штрафи, якщо раптом забувають купити квиток.

Андрій Фок розповів, що кілька тижнів тому довелося оштрафувати колишню депутатку Верховної Ради – Ірину Фаріон. І та, до слова, “культурно і без жодних проблем сплатила штраф”.

Також читайте:

Коментарі