13:49
30.12.2021

Кадри Цабака знову окуповують митницю

Після гучного відсторонення керівництва «контрабандного» відділу – за схематозним сценарієм на ключові посади у Львівську митницю призначають людей з команди Володимира Цабака. Про це повідомляє телеграм-канал Держмитслужба (Customs of Ukraine)

«На начальника відділу боротьби із незаконним переміщенням наркотиків та зброї готують Олега Лева, нині він керівник митного поста “Шегині”.
На відділ провадження в справах про порушення митних правил готують Мар’яна Бедрія.» – йдеться у дописі.

Також за інформацією авторів телеграм-каналу Держмитслужба (Customs of Ukraine)  під керівництвом Юрія Приходька, на прізвисько «Студент» (в.о.заступника керівника Львівської митниці-начальника Управління по боротьбі з контрабандою), повне «добро» отримала Кіра Миронюк, начальниця відділу митного оформлення №1 поста Рава-Руська, яка є землячкою в.о. керівника Львівської митниці, Данііла Меньшикова.  За даними каналу, Миронюк особисто обдзвонює всі пости та надає вказівки від «шефа» про збір «тіньової каси». Також відкладено перевірку щодо факту відсутності Кіри Митронюк на митному посту в робочий час, який мав місце раніше.

«Не пасує по землякам дисциплінарки відкривати. Зате, якщо ти неугодний – то цілковите «Фас» – маєш переведення або відсторонення. Також є інформація про чергову нову «штатку» для Львівської митниці з січня 2022 року. Куди дивиться керівництво Держмитслужби, і чи дозволить надалі скеровувати тіньові потоки в кишені Меньшикова, Цабака і компанії, а не в державний бюджет України?…» – додає джерело.

Нагадаємо, на початку цього місяця згідно з наказом в.о. керівника Державної митної служби України тимчасовим виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці став 32-літній Данііл Меньшиков, якого до Львова відкомандирували з Черкаської митниці.

На фото: Данііл Меньшиков

 

 

 

Коментарі