14:59
23.11.2021

Катафалк Дзідзьо: у Києві пройшла виставка меморіального мистецтва (ФОТО)

Родзинкою виставки став легендарний “Каділак” Дзідзьо, який переробили в катафалк

З 17 по 19 листопада у Києві проходила всесвітня виставка ритуальних товарів та меморіального мистецтва “Memosvit”. На заході були представники багатьох країн з цілого світу, а справжньою родзинкою виставки став Каділак Дзідзьо, який переробили в катафалк. Журналісти “Львівських новин” поспілкувалися з учасницею виставки Наталією Жданюк, яка розповіла цікаві деталі з події.

Особливістю виставки є те, що там були представники майже з усіх регіонів України та деяких країн світу, для прикладу з Франції, Італії, Білорусі та країн Балтії.

“Відвідувачів було багато: тільки до нас підходило 150 людей. Були гості і з Молдови, і з Болгарії, і з Франції, з Італії тощо. Представники виставки були цікавими, для прикладу кришку одного із гробів зробили в стилі байкерської косухи. Був саркофаг повністю з золота. Також в могилі від однієї з компаній, яка була на “Memosviti”, хоронили Єльцина (експрезидент Російської Федерації — ред.), їхні гроби використовували в серіалі “Бригада”, — розповідає пані Наталія.

Могила у вигляді байкерської косухи, фото: інстаграм alainkoninckx

Могила із золота, фото: інстаграм alainkoninckx

На виставці було багато креативних товарів, для прикладу ковідна труна з віконечком або дорогіцінні каміння, зроблені з праху померлих.

Дорогоцінні каміння з праху померлих, фото: інстаграм alainkoninckx

Ковідна труна з віконечком, фото: інстаграм alainkoninckx

Проте справжньою ізюминкою виставки став “Каділак” Дзідзьо, який переробили в катафалк.

“Це справжній “Каділак” Дзідзьо, той, що був у кліпі. Власник компанії з ритуальними товарами та послугами з Черкащини викупив його та переробив у катафалк, що і показав на виставці”, — коментує жінка.

Хоча на думку пані Наталії виставка не була такою грандіозною, як у червні, проте вона все одно відзначила високий рівень організації.

“Організатори молодці, що зуміли зробити виставку в такий час. Давно не було такої специфічної виставки як ця: остання була 10 років тому!”, — ділиться враженнями пані Наталія.

Відео: YouTube Memosvit

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

 

 

 

 

Коментарі