14:37
18.02.2023

Козицький прокоментував слова Садового про зруйновані підстанції на Львівщині

Львівська область отримує світло у повному обсязі, попри те, що деякі підстанції були уражені кілька разів

Станом на сьогодні на Львівщині перебоїв з електропостачанням практично немає. Графік споживання електроенергії відповідає виділеному ліміту на Львівську область.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Як повідомляє “Твоє місто” про це під час брифінгу в Media Center Ukraine розповів очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Підстанції енергетичної інфраструктури Львівщини функціонують. Наразі не йдеться про їхній повний вихід з ладу, натомість тривають роботи з відновлення енергооб’єктів», – сказав він.

На запитання журналістки, яка процитувала Андрія Садового щодо зруйнованих майже всіх електропідстанцій області через ракетні обстріли, він сказав, що не знає, про які саме підстанції говорив мер Львова.

«На території Львівської області є величезна кількість підстанції. Є підстанції «Укренерго» та підстанції «обленерго». Підстанції «Укрненерго» – це розподільчі підстанції, з яких потім подається електроенергія на підстанції «Львівобленерго», а звідти на кінцевого споживача. До того ж існує система «Укрзалізниці», яка має свої підстанції. Про які говорив підстанції Андрій Іванович я не знаю», – сказав Максим Козицький.

Він зазначив, що наразі Львівщина отримує світло у повному обсязі, попри те, що деякі підстанції були уражені кілька разів.

«Говорити, що були пошкоджені всі підстанції точно не можна, тому що їх тисячі на території області», – зазначив він.

Читачам також цікаво:

Коментарі