15:50
12.02.2021

Куди вивозять сніг з центру Львова

Згідно з інформацією, вночі, 12 лютого, з Галицького, Франківського та Шевченківського районів вивезли 250 камазів снігу.

Аби очистити дороги в центрі міста комунальники змушені вивозити сніг на площу Міцкевича та скидати у колектор, де протікає річка Полтва.

Про це повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк під час брифінгу, що відбувся 12 лютого, інформують “Львівські новини”.

“Вивозимо сніг до пам’ятника Міцкевича і скидаємо в колектор, де тече річка Полтва. Таким чином ми економимо кошти, бо не треба возити сніг кудись далеко за місто” – розповіла Ірина Маруняк.

Також заступниця зазначила, для того, аби очистити дороги, необхідно короткочасно їх перекривати. Комунальники за допомогою снігоочисних машин збирать сніг, після чого вивозять його. За її словами, таким чином працюють зараз у Галицькому та Сихівському районах.

В інших районах міста сніг вивозять у місця, де він не заважає рухатись транспорту та пішоходам, або ж просто згортають на узбіччя.

Згідно з інформацією, вночі, 12 лютого, з Галицького, Франківського та Шевченківського районів вивезли 250 камазів снігу.

Опубликовано Іриной Маруняк Пятница, 12 февраля 2021 г.

 

Коментарі